Altijd en overal zorg kunnen verlenen zonder gebonden te zijn aan de praktijk. In deze uitzonderlijke tijd is dit een uitkomst. Met de digitale spreekkamer van Zaurus sorteren we voor op de toekomst.
De digtale spreekkamer biedt:

 • Flexibel en efficiënt werken
 • Videoconsulten tussen zorgverlener en zorgvrager, of tussen collega’s
 • Mogelijkheid om mantelzorger aan te laten sluiten bij videoconsulten
 • Inclusief digitale assistent

Meld je nu aan

Maak de eerste 3 maanden onbeperkt gebruik van de digitale spreekkamer

 • Instaptarief met 15% korting
 • Consult zonder fysiek contact
 • AVG Proof
 • Multi inzetbare tool

De plussen van beeldbellen in de digitale spreekkamer

Zorg leveren of ontvangen waar je ook bent

Het handige van beeldbellen is dat je niet gebonden bent aan een vaste plek.  Beeldbellen kan met desktop computers, tablets en smartphones. Zo kun je als zorgverlener beeldbellen vanuit de praktijk, thuis of een flex-plek. Op deze manier deel je efficiënt je tijd in.

Beeldscherm delen tijdens beeldbellen

Tijdens het videoconsult kan het handig zijn om je beeldscherm te delen om op deze manier documenten te tonen zonder dat je deze hoeft te versturen. In de digitale spreekkamer is het mogelijk om je beeldscherm met de deelnemers te delen.

Gesprekken met meerdere deelnemers

Afhankelijk van het abonnement kunnen er tussen de 4 en 40 mensen deelnemen aan de videogesprekken. Ideaal voor multidisciplinair overleg, groepstherapiesessies of voor een consult tussen een zorgvrager en meerdere zorgverleners.

Toegang tot de digitale assistent Lucas

Met de digitale assistent is het mogelijk om digitale spreekkamers aan te maken zonder dat zorgvragers een account aanmaken. De zorgvragen wordt via SMS of e-mail uitgenodigd om deel te nemen aan de digitale spreekkamer en kan zo veilig deelnemen aan het videoconsult.

Waarom beeldbellen in de digitale spreekkamer?

Zorg op afstand is de toekomst. Daarom biedt Praktijkinfo in samenwerking met Zaurus beeldbellen in de digitale spreekkamer aan. Beeldbellen biedt de mogelijkheid om face to face contact te hebben tussen zorgverlener en zorgvrager ook in situaties wanneer fysiek samenkomen niet mogelijk is. Op deze manier ben je flexibeler en efficiënter aan het werk. Met beeldbellen via de digitale spreekkamer van Praktijkinfo ben je altijd in staat om zorg te verlenen. Naast het inzetten van beeldbellen voor consults kan de digitale spreekkamer gebruikt worden voor onder andere:

 • Chatten met collega’s
 • Videoconferencing
 • Multidisciplinair overleg in groepen

Lees hier meer over de samenwerking tussen Zaurus en Praktijkinfo.Wil je meer informatie over de digitale spreekkamer neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar de oplossing die bij je past.