1Waarom zou ik voor een website van Praktijkinfo kiezen?
Wij leveren al meer dan 15 jaar betrouwbare praktijksites voor ruim 2.000 zorgverleners. Al sinds de start van Praktijkinfo werken wij samen met beroepsverenigingen. Dit geeft u de garantie dat uw website ook de komende jaren volledig beschikbaar is en voorzien van actuele informatie. Een website van Praktijkinfo voldoet aan de laatste veiligheidsstandaarden en features, is goed vindbaar in zoekmachines en zeer makkelijk door uzelf te onderhouden. Technische kennis is niet nodig.
2Kan ik een website van Praktijkinfo koppelen aan mijn HIS?
Praktijkinfo biedt u koppelingen aan met MIRA, MicroHIS, WebHIS, Promedico ASP, Promedico VDF, Omnihis en Medicom (MijnGezondheid.net). U neemt de module af via Pharmeon voor circa € 39,50 (excl. btw) per maand.
3Is mijn website ook goed te lezen op mobiele telefoon en tablet?
Uw praktijkinfo website is geschikt voor alle devices. Wij ontwikkelen voor u namelijk een responsive website. Een responsive website past zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker uw website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Alle teksten, afbeeldingen en video’s worden optimaal getoond op alle apparaten.
4Wat kost een website van Praktijkinfo?
U betaalt een vast laag bedrag per maand voor Praktijkinfo. Daarvoor krijgt u uw eigen praktijksite die goed vindbaar, veilig en up-to-date is. Daar bovenop krijgt u van ons een gratis wachtkamermodule, waarmee u de patiënt op een informatieve manier kunt vermaken in de wachtkamer. Bereken direct uw maandprijs via onze rekentool zo weet u meteen waar u aan toe bent. Bent u lid van een van de aangesloten beroepsvereniging dan ontvangt u 30% korting op het abonnement!
5Is mijn website goed te vinden op Google
Een website van Praktijkinfo is goed vindbaar in zoekmachines. De vindbaarheid van uw website wordt mede bepaald door factoren als mobielvriendelijkheid, het gebruik van SSL certificaten (veilige verbinding) en laadsnelheid. Praktijkinfo voldoet aan de eisen die Google stelt. Op bepaalde punten van de vindbaarheid heeft Praktijkinfo geen invloed. Dit heeft te maken met het algoritme van Google (een ingewikkelde wiskundige formule waarbij er talloze factoren van belang zijn en die bepalend zijn voor de ranking van zoekresultaten). Lees hier hoe u, uw website zelf voorziet van goede informatie en dit regelmatig zelf actualiseert. Dit gegeven is van groot belang voor de vindbaarheid binnen Google.
6Kan ik mijn eigen webadres behouden als ik overstap naar Praktijkinfo?
U kunt uw eigen webadres behouden als u overstapt naar Praktijkinfo. Tijdens het maken van uw praktijksite vragen we u wel een nieuw webadres aan te maken. Als uw website live staat kan onze Technische Helpdesk ervoor zorgen dat uw website gekoppeld wordt aan uw eigen webadres.
7Kan ik mijn website gemakkelijk zelf bijhouden?
Het bijhouden van uw website is erg eenvoudig, hier is geen technische kennis voor nodig. Het is ook mogelijk om een workshop te volgen waarin in wij u uitleggen hoe uw website te beheren.
8Is de veiligheid van mijn website geborgd bij Praktijkinfo?
Met behulp van experts werkt Praktijkinfo continue aan de veiligstelling van patiëntgegevens en het optimaliseren van onze processen. Zo draaien alle Praktijkinfo sites op een beveiligde server-omgeving, is onze serverprovider gecertificeerd volgens de internationale normeringen. Alle pagina’s zijn voorzien van een SSL-verbinding en patiëntgegevens worden volledig gescheiden opgeslagen en encrypted. Alles volgens de nieuwe AVG wetgeving. Neem voor meer informatie contact op met onze technische helpdesk.
9Biedt praktijkinfo ook oplossingen voor zorggroepen en regionale zorg initiatieven?
Voor zorggroepen en regionale zorg initiatieven biedt praktijkinfo een maatwerk oplossing. Deze oplossing wordt passend bij de door u opgegeven wensen opgesteld. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan contact op met onze helpdesk op 030 638 37 35.