Vanaf nu is het mogelijk om de applicatie Moet ik naar de dokter? op je praktijksite te plaatsen. Moet ik naar de dokter? is volledig gericht op het uitvoeren van digitale zelftriage door patiënten.

De applicatie is gebouwd om het telefoonverkeer en zo de werkdruk op de huisartsenpraktijk te verminderen. Voor een groot deel van de patiënten dat dagelijks met de praktijk belt, is het uiteindelijk niet nodig om een afspraak te maken. Moet ik naar de dokter? kan deze patiënten voorzien van betrouwbaar advies en geruststellen.

De applicatie is veilig en geschikt gemaakt voor patiënten met lage gezondheidsvaardigheden. Gebruikers hebben gemiddeld minder dan 1 minuut nodig voor het doorlopen van Moet ik naar de dokter?. Na afloop kunnen gebruikers eventueel een verslag van hun triage downloaden om te delen met hun zorgverlener.

Aan de slag met Moet ik naar de dokter?

Voorbeeld

Op de voorbeeldwebsite van Praktijkinfo [https://demopraktijkbernat.praktijkinfo.nl/] kun je de digitale zelftriage Moet ik naar de dokter? zelf doorlopen.

Stappenplan

Wil je Moet ik naar de dokter? op je praktijksite plaatsen? In het stappenplan op onze Kennisbank [https://www.praktijkinfo.nl/vragen-over-modulen/#MINDD] vind je de informatie die je hierbij nodig hebt.

Moet ik naar de dokter?

Voor meer informatie over Moet ik naar de dokter? kun je terecht op Moetiknaardedokter.nl [https://www.moetiknaardedokter.nl/informatie-voor-huisartsen]