Uw praktijkgegevens kunt u gemakkelijk invullen in de PIA. Naast adres en bereikbaarheid, vind u op deze pagina ook terug hoe u medewerkers toevoegt en gebruikersrechten toekent. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld toegang tot e-consult, herhaalrecepten en patiëntregistratie.

Hoe stel ik mijn praktijkgegevens in?

Om uw patiënten goed te informeren is het van belang dat uw praktijkgegevens in de PIA kloppen. Deze worden namelijk ook gebruikt in diverse widgets binnen uw praktijkinfo website. Met de volgende stappen stelt u deze gegevens in.

1 Ga naar praktijkgegevens in het menu links in de PIA.

2 Er opent een overzicht met alle praktijkgegevens, deze kunt u gemakkelijk aanpassen of toevoegen door de velden in te vullen;

De wijzigingen slaat u op door onder aan de pagina uw wachtwoord in te vullen en vervolgens op opslaan te klikken.

Hoe stel ik gebruikersrechten in voor mijn medewerkers?

Het is gemakkelijk om de PIA niet vanuit één account te gebruiken maar om al uw medewerkers die gebruiken maken van een of meerdere modules persoonlijk toe te voegen. Hieronder ziet u hoe u de gebruikersrechten beheert en medewerkers aanmaakt.

1 Ga naar praktijkinstellingen in het menu links en open gebruikersrechten;

2 Er opent een overzicht van alle medewerkers die een account hebben. Klik op het plusje om te zien welke rechten de medewerkers hebben.
Klik op bewerken wanneer u een wijziging wil doen binnen een bestaande gebruiker.

3 U voegt een medewerker toe door op ‘medewerker toevoegen’ te klikken boven het overzicht;

Vul alle gegevens in bovenstaand overzicht in en bepaal tot welke modules de medewerker toegang krijgt. Let op het aantal modules hangt af van welke modules geactiveerd zijn. Klik op opslaan en de medewerker heeft direct toegang tot de PIA met eigen account.

Hoe voeg ik de medewerkerspagina toe aan mijn website?

Om uw patiënten te informeren over wie er werkzaam is en wanneer de medewerkers aanwezig zijn hebben we een speciale medewerkers module ontwikkeld. Hieronder leggen we uit hoe u deze beheert en toevoegt aan uw website.

1 Zorg dat de medewerkers module is geactiveerd in het module overzicht. Zorg dat het schuifje op groen staat.

2 Open de medewerkers pagina door in pagina’s op medewerkers te klikken of via modules te klikken op het tandwieltje. De medewerkers pagina opent dan. Scroll iets naar beneden om het medewerkers overzicht te zien;

Hier voert u de naam en functie van de medewerker in. Voegt u gemakkelijk een foto toe. Als laatste is het mogelijk om nog extra informatie te delen. Denk hierbij aan specialisaties of aanwezigheid.

3 Voeg een nieuwe regel toe door op nieuwe regel te klikken onderaan het overzicht

4 Heeft u op deze manier alle medewerkers toegevoegd vergeet dan niet om de pagina te publiceren en aan het menu toe te voegen dit kan aan de rechterkant van de pagina.

Op deze manier staat uw medewerkerspagina live.

Hoe kan ik het beste verwijzen naar mijn HIS?