Praktijkinfo biedt u een website voor een vaste lage prijs per maand. Daarvoor krijgt u, uw eigen praktijksite die goed vindbaar, veilig en up-to-date is. Daarnaast krijgt u gratis toegang tot onze wachtkamermodule, waarmee u de patiënt kunt informeren en vermaken in de wachtkamer.

Nieuw prijsmodel

Vanaf 1 januari 2021 hanteert Praktijkinfo een nieuw modulair prijsmodel. Dat betekent dat u betaalt voor de e-healt modules die u daadwerkelijk gebruikt. De modules econsult en herhaalrecepten betaalt u een bedrag van €3,50 per module per maand bovenop de basisprijs die uit onderstaande prijsberekening komt.

Volg onderstaande stappen voor een prijsberekening. Zo weet u precies wat u per maand betaalt.

Wilt u een individuele praktijksite of een groepensite? ?
Individuele site Groepensite
Wordt uw praktijk onderdeel van een bestaande
groepensite? ?
Ja Nee
Bent u lid van een beroepsvereniging? ?
Uw prijs per maand:

Gratis proberen

* De prijs is exclusief BTW. Aan deze prijsberekening kunnen geen rechten worden ontleend.

Wilt u liever hulp van een deskundige? Praktijkinfo helpt u met een persoonlijke workshop aan huis. Op het moment dat het ú het best uitkomt. De twee uur durende geaccrediteerde workshop kost € 180,– excl. BTW. Daarnaast betaalt u jaarlijks de abonnementskosten voor Praktijkinfo. U kunt de workshop aanvragen via het inschrijfformulier.

Persoonlijke Workshop

Voor slechts € 180,- krijgt u begeleiding bij het opzetten van uw website. In 2 uur wordt u door het systeem geleid en bent u in staat uw website én uw wachtkamermodule up-to-date te houden.