Praktijkinfo biedt u een website voor een vaste lage prijs per maand. Daarvoor krijgt u uw eigen praktijksite die goed vindbaar, veilig en up-to-date is. Tevens heeft u toegang tot de wachtkamermodule waarmee u uw patiënten in de wachtkamer via een beeldscherm kunt voorzien van relevante informatie.

Praktijkinfo hanteert een modulair prijsmodel. Dat betekent dat u naast de basisprijs alleen betaalt voor de e-health modules die u daadwerkelijk gebruikt. Voor de modules e-consult, herhaalrecepten en online afspraken rekenen wij een bedrag van €3,50 per module per maand.

Volg onderstaande stappen voor een prijsberekening. Zo weet u precies wat u per maand betaalt.

Wilt u een individuele praktijksite of een groepensite? ?
Individuele site Groepensite
Wordt uw praktijk onderdeel van een bestaande
groepensite? ?
Ja Nee
Bent u lid van een beroepsvereniging? ?
Uw prijs per maand:

Gratis proberen

* De prijs is exclusief BTW. Aan deze prijsberekening kunnen geen rechten worden ontleend.

Wilt u liever hulp van een deskundige? Praktijkinfo helpt u met een persoonlijke workshop aan huis. Op het moment dat het ú het best uitkomt. De twee uur durende geaccrediteerde workshop kost € 180,– excl. BTW. Daarnaast betaalt u jaarlijks de abonnementskosten voor Praktijkinfo. U kunt de workshop aanvragen via het inschrijfformulier.

Persoonlijke Workshop

Voor slechts € 180,- krijgt u begeleiding bij het opzetten van uw website. In 2 uur wordt u door het systeem geleid en bent u in staat uw website én uw wachtkamermodule up-to-date te houden.