Veel goedkoper dan Praktijkinfo kan het niet, tenzij u alles zelf doet. U betaalt een vast laag bedrag per maand. Daarvoor krijgt u uw eigen praktijksite die goed vindbaar is, veilig en up-to-date én een wachtkamermodule, waarmee u de patiënt op een informatieve manier kunt vermaken in de wachtkamer.

Volg onderstaande stappen voor een prijsberekening. Zo weet u precies wat u per maand betaalt.

Wilt u een individuele praktijksite of een groepensite? ?
Individuele site Groepensite
Wordt uw praktijk onderdeel van een bestaande
groepensite? ?
Ja Nee
Bent u lid van een beroepsvereniging? ?
Uw prijs per maand:

Gratis proberen

* Aan deze prijsberekening kunnen geen rechten worden ontleend en deze berekening is slechts een indicatie van de uiteindelijke abonnementsprijs.

Wilt u liever hulp van een deskundige? Praktijkinfo helpt u met een persoonlijke workshop aan huis. Op het moment dat het ú het best uitkomt. Bel voor een afspraak met onze technische helpdesk via 030-6383735 of stuur een mail naar praktijkinfo@bsl.nl. Deze twee uur durende geaccrediteerde workshop kost € 180,– excl. BTW. Daarnaast betaalt u jaarlijks de abonnementskosten voor Praktijkinfo.

Workshop aan huis

Voor slechts € 180,- krijgt u begeleiding bij het opzetten van uw website. In 2 uur wordt u door het systeem geleid en bent u in staat uw website én uw wachtkamermodule up-to-date te houden.