Praktijkinfo biedt je een website voor een vaste lage prijs per maand. Daarvoor krijg je je eigen praktijksite die goed vindbaar, veilig en up-to-date is. Tevens heb je toegang tot de wachtkamermodule waarmee je je patiënten in de wachtkamer via een beeldscherm kunt voorzien van relevante informatie.

Praktijkinfo hanteert een modulair prijsmodel. Dat betekent dat je naast de basisprijs alleen betaalt voor de e-health modules die je daadwerkelijk gebruikt. Voor de modules e-consult, herhaalrecepten en online afspraken rekenen wij een bedrag van €3,50 per module per maand.

Volg onderstaande stappen voor een prijsberekening. Zo weet je precies wat je per maand betaalt.

Wilt u een individuele praktijksite of een groepensite? ?
Individuele site Groepensite
Wordt uw praktijk onderdeel van een bestaande
groepensite? ?
Ja Nee
Bent u lid van een beroepsvereniging? ?
Uw prijs per maand:

Gratis proberen

* De prijs is exclusief BTW. Aan deze prijsberekening kunnen geen rechten worden ontleend.

Wil je liever hulp van een deskundige? Praktijkinfo helpt je met een persoonlijke workshop aan huis. Op het moment dat het jou het best uitkomt. De twee uur durende geaccrediteerde workshop kost € 180,– excl. BTW. Daarnaast betaal je jaarlijks de abonnementskosten voor Praktijkinfo. Je kunt de workshop aanvragen via het inschrijfformulier.

Persoonlijke Workshop

Voor slechts € 180,- krijg je begeleiding bij het opzetten van je eigen website. In 2 uur ben je in staat je website én  wachtkamermodule up-to-date te houden.